Aandelen Manchester United kopen

Wil je beleggen in Manchester United aandelen? Op deze pagina kan je direct Manchester United aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Manchester United. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Manchester United raadplegen. Manchester United is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MANU.

Waar kan je Manchester United aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Manchester United kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Manchester United?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Manchester United. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Manchester United?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Manchester United? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Manchester United

Manchester United werd in 1878 opgericht als Newton Heath L&YR FC. Die naam werd in 1902 veranderd in Manchester United, een roemruchte voetbalclub die de afgelopen decennia het voetbal in de wereld mede domineerde.
Bijnaam van de club is Red Devils. Manchester United is sinds 2005 in handen van de Amerikaanse zakenman Malcolm Glazer, die een slordige 1,2 miljard euro neerlegde om eigenaar te worden van een van de beste en grootste voetbalclubs ter wereld. Glazer werd bekend van de First Allied Corporation winkelcentra en is geen vreemde in de sport. Zo is hij eveneens eigenaar van American Football club Tampa Bay Buccaneers.