Aandelen Manpower kopen

Wil je beleggen in Manpower aandelen? Op deze pagina kan je direct Manpower aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Manpower. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Manpower raadplegen. Manpower is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAN.

Waar kan je Manpower aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Manpower kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Manpower?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Manpower. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Manpower?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Manpower? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Manpower

Manpower is een uitzendorganisatie. Manpower werd opgericht in 1948 in Milwaukee in Wisconsin. Aan de basis van de onderneming stonden twee advocaten en de directe aanleiding was het feit dat de havens te maken kregen met piekdruktes als schepen – vaak tegelijk- kwamen lossen.
De aandelen van Manpower worden op de New York Stock Exchange verhandeld als MAN en met Experis en Right Associates heeft het twee toch redelijk bekende dochterondernemingen, Ondertussen is Manpower in tachtig landen actief en heeft het wereldwijd tienduizenden medewerkers. Ook in Nederland is Manpower al lang ene vaste waarde als uitzendorganisatie.