Aandelen Manulife Financial kopen

Wil je beleggen in Manulife Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Manulife Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Manulife Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Manulife Financial raadplegen. Manulife Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MFC.

Wat is de actuele koers van het aandeel Manulife Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Manulife Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Manulife Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Manulife Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Manulife Financial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Manulife Financial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Manulife Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Manulife Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€2 + CAD 0,01 per aandeel
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Over Manulife Financial

Manulife Financial is een verzekeringsmaatschappij en een financieel dienstverlener met hoofdkantoor in Toronto. Het heeft 26 miljoen klanten en is daarmee meteen ook de grootste van Canada. Behalve in Canada is het ook actief in Azië en Amerika. In Amerika vinden de activiteiten plaats vanuit de John Hancock Financial divisie. 
De aandelen worden als 0945 verhandeld op de beurs in Hong Kong.  John Hancock Insurance en Standard Life zijn bekende dochters van Manulife Financial  De onderneming is een volle dochter van de Manulife Bank of Canada.