Aandelen Mapfre kopen

Wil je beleggen in Mapfre aandelen? Op deze pagina kan je direct Mapfre aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mapfre. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mapfre raadplegen. Mapfre is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAP.E.

Waar kan je Mapfre aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mapfre kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mapfre?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mapfre. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mapfre?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mapfre? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mapfre is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mapfre.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mapfre

Mapfre is een verzekeringsmaatschappij dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Majadahinda in Madrid. In de loop der tijd is het bedrijf gegroeid tot de grootste van Soapje en is het eveneens de grootste schadeverzekeraar in Latijns-Amerika. Onder de naam MAP worden de aandelen verhandeld op de bers in Madrid.
Mapfre werd opgericht in 1933 en bekende dochter is Mapfre Insurance. Moedermaatschappij van de verzekeraar is Cartera Mapfre. Mapfre maakte een indrukwekkende groei door. Dat deed het niet in de laatste plaats door de overname van talloze bedrijven. Opvallend was de overname van Webster, de autoverzekering van de Commerce Insurance Group, in 2007 Met deze overname was ene bedrag van 1,5 miljard gemoeid namelijk.