Aandelen Marathon Oil kopen

Wil je beleggen in Marathon Oil aandelen? Op deze pagina kan je direct Marathon Oil aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Marathon Oil. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Marathon Oil raadplegen. Marathon Oil is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRO.

Waar kan je Marathon Oil aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Marathon Oil kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Marathon Oil?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Marathon Oil. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Marathon Oil?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Marathon Oil? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Marathon Oil

Marathon Oil uit Ohio vond zijn oorsprong in 1887 toen de maatschappij in olie de naam van de stad ging dragen. Al snel ging de oliemaatschappij op in Standard Oil Trust maar later toen de trust werd opengebroken ging Ohio Oil weer alleen verder en kocht het in 1930 de merknaam Marathon en was Marathon Oil geboren.
Toen de oliemaatschappij 75 jaar bestond ging het officieel verder als Marathon Oil Company. US Steel nam het bedrijf vervolgens over in 1982 en ging zich in 1990 vestigen in Houston. USX, de holding die boven het bedrijf stond, splitste later de staalactiviteiten op. De naam werd vervolgens opnieuw aangepast naar Marathon Oil Corporation en daarmee was de cirkel weer rond.