Aandelen Marathon Petroleum kopen

Wil je beleggen in Marathon Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Marathon Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Marathon Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Marathon Petroleum raadplegen. Marathon Petroleum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NPC.

Waar kan je Marathon Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Marathon Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Marathon Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Marathon Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Marathon Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Marathon Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Marathon Petroleum

Marathon Petroleum is een Amerikaans petroleumraffinagebedrijf die verder actief is op het gebied van marketing en transport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ohio en Marathon Petroleum geldt als een volle dochter van Marathon Oil, dit tot 2011 toen er een spin-off resulteerde in Marathon Petroleum.
De aandelen worden openbaar verhandeld als MPC op de New York Stock Exchange. In 2018 bleek Marathon Petroleum de grootste exploitant van aardolieraffinage in Amerika met zestien raffinaderijen en een raffinagecapaciteit van 3 miljoen vaten per dag. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Fortune 500 lijst op basis van de omzet.