Aandelen Markel kopen

Wil je beleggen in Markel aandelen? Op deze pagina kan je direct Markel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Markel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Markel raadplegen. Markel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MKL.

Waar kan je Markel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Markel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Markel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Markel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Markel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Markel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Markel

Markel is een zeer bekende Russell 1000 component dat werd opgericht door Samuel A. Markel. Het is de holdingmaatschappij voor verzekerings- en herverzekeringsactiviteiten zoals het zich ook bezighoudt met beleggingsactiviteiten over heel de wereld. Markel is al vanaf 1930 actief en heeft de hoofdzetel gevestigd in Richmond in de staat Virginia.
Op de New York Stock Exchange worden de aandelen Markel verhandeld onder de naam MLK. Markel Aspen is een bekende dochter van Markel, dat haar werk in die segmenten heeft onderverdeeld en producten biedt die afkomst zijn van drie verzekeringsdivisies.