Aandelen MarksAndSpencer kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in MarksAndSpencer aandelen? Op deze pagina kan je direct MarksAndSpencer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MarksAndSpencer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MarksAndSpencer raadplegen. MarksAndSpencer is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MKS-L.

Waar kan je MarksAndSpencer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MarksAndSpencer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel MarksAndSpencer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MarksAndSpencer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MarksAndSpencer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MarksAndSpencer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MarksAndSpencer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in MarksAndSpencer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse MarksAndSpencer

Sterke punten

 • Bekend merk: Marks and Spencer is een bekend en vertrouwd merk in het Verenigd Koninkrijk en heeft een loyale klantenkring.
 • Diversificatie: Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder voedsel, kleding en huishoudelijke artikelen, waardoor het minder afhankelijk is van één productcategorie.
 • Online aanwezigheid: Marks and Spencer heeft geïnvesteerd in zijn online aanwezigheid en biedt nu ook online winkelen aan, waardoor het bedrijf zijn klantenkring kan vergroten.
 • Milieubewustzijn: Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om zijn ecologische voetafdruk te verminderen.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Marks and Spencer heeft te maken met hevige concurrentie van andere retailers, zowel online als offline.
 • Financiële prestaties: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren te maken gehad met dalende omzetten en winsten, en heeft moeite gehad om zijn marktpositie te behouden.
 • Pensioenverplichtingen: Marks and Spencer heeft een grote pensioenverplichting, wat een druk kan leggen op zijn financiën.
 • Onzekere toekomst: De toekomst van Marks and Spencer is onzeker gezien de uitdagende marktomstandigheden en de voortdurende veranderingen in de detailhandel.

Over MarksAndSpencer

Marks and Spencer is een grote Britse keten van warenhuizen. Behalve in Engeland vind je dergelijke warenhuizen nog eens in 34 andere landen. De aandelen van Marks and Spencer worden op de beurs in Loden verhandeld onder de naam MKS.

Marks and Spencer heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar 1884. Ten namelijk werd in Leeds het bedrijf opgericht door Thomas Spencer en uiteraard Michael Marks. Ze hadden destijds niet kunnen bevroeden dat hun onderneming al bijna 150 jaar later zo groot is en eigenlijk nog steeds aan het groeien is.

aandeel marks and spencer kopen

Wel of niet aandelen MarksAndSpencer kopen?

Marks and Spencer is een bekend en vertrouwd merk in het Verenigd Koninkrijk en heeft een loyale klantenkring. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder voedsel, kleding en huishoudelijke artikelen, waardoor het minder afhankelijk is van één productcategorie. Ook heeft Marks and Spencer geïnvesteerd in zijn online aanwezigheid en biedt het nu ook online winkelen aan, waardoor het bedrijf zijn klantenkring kan vergroten. Bovendien heeft het bedrijf zich gecommitteerd aan duurzaamheid en heeft het verschillende initiatieven gelanceerd om zijn ecologische voetafdruk te verminderen.

Maar er zijn ook enkele zwakke punten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo heeft Marks and Spencer te maken met hevige concurrentie van andere retailers, zowel online als offline. Ook heeft het bedrijf de afgelopen jaren te maken gehad met dalende omzetten en winsten, en heeft het moeite gehad om zijn marktpositie te behouden. Daarnaast heeft het bedrijf een grote pensioenverplichting, wat een druk kan leggen op zijn financiën, en is de toekomst van Marks and Spencer onzeker gezien de uitdagende marktomstandigheden en voortdurende veranderingen in de detailhandel.

Al met al kan het kopen van aandelen van Marks and Spencer gezien worden als een investering met potentieel, maar het is belangrijk om ook rekening te houden met de mogelijke risico’s en uitdagingen die het bedrijf in de toekomst kan tegenkomen. Het is dan ook verstandig om vooraf voldoende onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te maken.