Aandelen Marriott International kopen

Wil je beleggen in Marriott International aandelen? Op deze pagina kan je direct Marriott International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Marriott International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Marriott International raadplegen. Marriott International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAR.

Waar kan je Marriott International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Marriott International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Marriott International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Marriott International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Marriott International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Marriott International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Marriott International

Marriott International is een internationaal bekende hotelketen uit de Verenigde Staten. Marriott International werd geboren in 1927 en staat als MAR genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkwartier van Marriott International is gevestigd in Bethesda, Maryland.
Sheraton is de meer dan gemiddeld bekende dochter van Marriott International, net als Westin Hotels. Marriott Internationals is ook al bekend van J.W. Marriott Hotels and Resorts en de Renaissance Hotels and Resorts net als van The Ritz-Carlton, Countryard en The Residance Inn. Vorig jaar bezat Marriott International rond de zevenduizend hotels. En dat terwijl Alice Sheets Marriott de onderneming ooit begin als verkooppunt van non-alcoholische dranken.