Aandelen Marubeni kopen

Wil je beleggen in Marubeni aandelen? Op deze pagina kan je direct Marubeni aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Marubeni. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Marubeni raadplegen. Marubeni is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8002.TY.

Waar kan je Marubeni aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Marubeni kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Marubeni?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Marubeni. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Marubeni?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Marubeni? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Marubeni

Marubeni is een zeer bekende handelsonderneming dat met de hoofdzetel is gevestigd in Nihinbasho in de hoofdstad Tokio. Het is de vijfde grootste van het land in dit opzicht en toonaangevend als het gaat om graan en papierpulp trading. Het is eveneens nadrukkelijk bezig binnen elektrische en industriële installatie business.
Marubeni  is ook een onderdeel van de Mizuho Keiretsa en een bekende dochteronderneming Marubeni-Itocha. Marubeni is tegenwoordig onder andere in handen van Sampo Japan Insurance en Meijl Yasuda Life, waarmee wel de belangrijkste maar niet alle aandeelhouders genoemd zijn uiteraard.