Aandelen Marvell kopen

Wil je beleggen in Marvell aandelen? Op deze pagina kan je direct Marvell aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Marvell. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Marvell raadplegen. Marvell is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRVL.

Waar kan je Marvell aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Marvell kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Marvell?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Marvell. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Marvell?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Marvell? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Marvell

 Marvell is een in Bermuda gevestigd halfgeleiders bedrijf dat is opgericht in 1995. Ondertussen beschikt Marvell over tienduizend patenten wereldwijd en zet het miljarden dollars om.  Het Amerikaanse hoofdkwartier van Marvell vind je in Santa Clara.
De aandelen Marvell staan onder de noemer MRVL genoteerd aan de Nasdaq. Cavium Networks, Qlogic en Aquantia zijn de meer bekende dochterondernemingen van het halfgeleiders bedrijf. De onderneming is overigens ontsproten aan het brein van Sehat Sutardjo, zijn vrouw Weili Dai en Pantas Sutardjo. Marvell deed in het jaar 2000 de eerste openbare aanbesteding.