Aandelen Masco kopen

Wil je beleggen in Masco aandelen? Op deze pagina kan je direct Masco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Masco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Masco raadplegen. Masco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NAS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAS.

Waar kan je Masco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Masco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Masco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Masco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Masco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Masco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Masco

Masco is een conglomeraat met meer dan twintig bedrijven en rond de zestig productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en nog eens twintig in andere landen op de wereld. Masco is met name actief in de markt van de woningverbetering en zeker ook de nieuwbouw van huizen.
Het bedrijf werd in 1969 opgericht en wordt openbaar verhandeld op de NYSE als MAS. Bovendien is het component van de S&P 500 index en is het zeer regelmatig terug te vinden in de Fortune 500. Daarmee kan gesteld worden dat het een zeer succesvolle ondernemer is, iets dat ook blijkt uit de omzetten die het elk jaar opnieuw maakt.