Aandelen Masimo kopen

Wil je beleggen in Masimo aandelen? Op deze pagina kan je direct Masimo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Masimo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Masimo raadplegen. Masimo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MASI.

Waar kan je Masimo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Masimo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Masimo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Masimo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Masimo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Masimo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Masimo

Masimo is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met niet-invasieve technologieën om betere patiënten monitoring mogelijk te maken. De hoofdzetel van Masimo is gevestigd in Irvine in Californië. Er is geen enkel bedrijf dat meer apparatuur aan ziekenhuize levert dan Masimo doet en in hun geval gaat het dan speciaal om pulsoximetrie. De aandelen staan aan de Nasdaq genoteerd als MASI.
Joe Kiani richtte het bedrijf in 1989 op. Onlangs nog tijdens de piek van de uitbraak van het coronavirus leverde Masimo de Masimo SafetyNet aan. Op die manier konden ziekenhuizen de grote toestroom patiënten beter beheren en monitoren.