Aandelen Masimo kopen

Wil je beleggen in Masimo aandelen? Op deze pagina kan je direct Masimo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Masimo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Masimo raadplegen. Masimo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MASI.

Waar kan je Masimo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Masimo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Masimo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Masimo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Masimo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Masimo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Masimo

Sterke punten Masimo:

 • Innovatieve medische technologie: Masimo is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde medische technologieën, waaronder niet-invasieve patiëntbewakingssystemen en sensoroplossingen.
 • Focus op kwaliteit en nauwkeurigheid: Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare en nauwkeurige meetapparatuur, die wordt gebruikt in ziekenhuizen en andere medische instellingen over de hele wereld.
 • Sterke marktpositie: Masimo heeft een sterke positie op de markt voor patiëntbewakingssystemen en geniet het vertrouwen van gezondheidszorgprofessionals vanwege de kwaliteit en effectiviteit van zijn producten.
 • Voortdurende innovatie: Het bedrijf blijft investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te creëren die de gezondheidszorg verbeteren en de patiëntveiligheid vergroten.

Zwakke punten Masimo:

 • Concurrentie in de medische technologie-industrie: Masimo opereert in een competitieve markt en staat tegenover concurrenten die vergelijkbare medische technologieën aanbieden, wat druk kan uitoefenen op marktaandeel en prijzen.
 • Afhankelijkheid van de gezondheidszorgsector: De prestaties van Masimo zijn sterk afhankelijk van de uitgaven in de gezondheidszorgsector, die kunnen worden beïnvloed door factoren zoals regelgeving, beleid en economische omstandigheden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als producent van medische apparatuur is Masimo onderhevig aan strenge regelgeving en nalevingsvereisten, wat kan leiden tot extra kosten en vertragingen in de lancering van nieuwe producten.
 • Internationale marktexposure: Het bedrijf is actief op internationale markten, waardoor het wordt blootgesteld aan wisselkoersschommelingen, politieke onzekerheid en verschillende regelgevingskaders.

Over Masimo

Masimo is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met niet-invasieve technologieën om betere patiënten monitoring mogelijk te maken. De hoofdzetel van Masimo is gevestigd in Irvine in Californië. Er is geen enkel bedrijf dat meer apparatuur aan ziekenhuize levert dan Masimo doet en in hun geval gaat het dan speciaal om pulsoximetrie.

De aandelen staan aan de Nasdaq genoteerd als MASI.
Joe Kiani richtte het bedrijf in 1989 op. Onlangs nog tijdens de piek van de uitbraak van het coronavirus leverde Masimo de Masimo SafetyNet aan. Op die manier konden ziekenhuizen de grote toestroom patiënten beter beheren en monitoren.

aandeel treehouse foods kopen

Wel of niet aandelen Masimo kopen?

Het kopen van aandelen kan een spannende en winstgevende manier zijn om je geld te laten groeien. Als je overweegt om aandelen Masimo te kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste is het belangrijk om onderzoek te doen naar het bedrijf. Masimo is een medisch technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van geavanceerde apparaten voor patiëntenbewaking. Het is altijd verstandig om te kijken naar de financiële prestaties en de groeivooruitzichten van het bedrijf voordat je besluit om aandelen te kopen.

Een ander aspect om te overwegen is je persoonlijke financiële situatie. Beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus het is belangrijk om alleen geld te investeren dat je bereid bent te verliezen. Zorg ervoor dat je een goed diversificatieplan hebt en dat je niet al je eieren in één mandje legt.

Tot slot kan het raadplegen van een financieel adviseur je helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Een expert kan je begeleiden bij het evalueren van de kansen en risico’s van het kopen van aandelen Masimo op basis van je persoonlijke doelen en omstandigheden.

Kortom, het kopen van aandelen Masimo kan een interessante optie zijn, maar het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen, je persoonlijke financiële situatie in overweging te nemen en advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.