Aandelen MasterCard kopen

Wil je beleggen in MasterCard aandelen? Op deze pagina kan je direct MasterCard aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MasterCard. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MasterCard raadplegen. MasterCard is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MA.

Waar kan je MasterCard aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MasterCard kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MasterCard?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MasterCard. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MasterCard?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MasterCard? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Mastercard

MasterCard geeft wereldwijd licenties uit voor het verstrekken van onder meer veel gebruikte creditcards. Het is een van de grootste uitgever van betaalkaarten van de wereld. MasterCard is met twee internationale creditcards actief, creditcards die in 200 landen gebruikt worden.
Toch haal MasterCard ongeveer 40 procent van de omzet uit Amerika zelf. Sterker nog; er is geen ander land waar meer dan 10 procent omzet vandaan wordt gehaald. Behalve creditcards doet MasterCard meer en heeft het debetdiensten van Maestro, de MasterCard Prepaid en Cirrus. MasterCard werd in 1966 opgericht in New York. Er werken zo rond de 10.000 mensen bij MasterCard.