Aandelen Mattel kopen

Wil je beleggen in Mattel aandelen? Op deze pagina kan je direct Mattel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mattel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mattel raadplegen. Mattel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAT.

Waar kan je Mattel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mattel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mattel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mattel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mattel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mattel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Mattel

Mattel is een Amerikaanse speelgoedfabrikant. Mattel werd bekend toen het Barbie introduceerde in 1959. Hoewel het succes van Barbie nooit overtroffen werd, was Mattel ook redelijk succesvol me Hot Wheels en zeker Fisher Price, zoals Barbie nog steeds een begrip is over heel de wereld.
Mattel werd in 1946 een feit en voor de oprichting waren Harold Matson en het echtpaar Ruth Mosko en Elliot Handler verantwoordelijk. Mattel maakte aanvankelijk cadeauartikelen en begon vervolgens met de productie van poppenmeubeltjes. Barbie is vernoemd naar de dochter van Ruth en Elliot, die Barbara heette. De mannelijke equivalent Ken is dat van de zoon, die Kenneth heet. Bij Mattel, dat het hoofdkantoor heeft in El Segundo, werken nu rond de 30.000 mensen.