Aandelen Mazda Motor kopen

Wil je beleggen in Mazda Motor aandelen? Op deze pagina kan je direct Mazda Motor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mazda Motor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mazda Motor raadplegen. Mazda Motor is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 7261.TY.

Waar kan je Mazda Motor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mazda Motor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mazda Motor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mazda Motor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mazda Motor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mazda Motor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mazda Motor

Mazda Motor is een bekende producent en verkoper van auto’s. Oprichter van het bedrijf was Jujirio Matsuda, die dat in 1920 deed. Tegenwoordig is het grootste deel van de aandelen in handen van de Japan Trustee Service Bank.
Mazda Motor heeft vijf grotere fabrieken, waarvan twee in het eigen Japan. De andere fabrieken vind je in Thailand, Mexico en China. In 2015 ging Mazda Motor een samenwerking aan met Toyota, nadat de samenwerking met Ford op een laag pitje was gezet. De officiële naam voor Mazda is overigens Ahura Mazda.