Aandelen mBank kopen

Wil je beleggen in MBank aandelen? Op deze pagina kan je direct MBank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MBank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MBank raadplegen. MBank is een aandeel uit Polen. Het aandeel wordt verhandeld in Poolse Zloty aan de Warsaw Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MBK:WSE.

Waar kan je MBank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MBank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met 25 PLN minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel MBank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MBank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MBank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MBank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MBank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MBank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over mBank

De mBank is een beursgenoteerde Poolse bank. Het hoofdkantoor vind je in Warschau. De mBank werd in 1986 opgericht door de BRE Bank. Pas in het jaar 2013 kreeg het mBank als officiële naam. De bank is actief in drie verschillende landen, Polen Tsjechië en Slowakije. mBank staat genoteerd in de WiG 20 aandelenindex.
Het Duitse Commertzbank is een van de belangrijkste aandeelhouders van de bank, de bank die de aandelen verhandelt onder de noemer MBK op de beurs in Warschau. Een van de bekendste dochterondernemingen van mBank is overigens Dom Maklerski mBanku.