Aandelen McCormick kopen

Wil je beleggen in McCormick aandelen? Op deze pagina kan je direct McCormick aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in McCormick. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel McCormick raadplegen. McCormick is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MKC.

Waar kan je McCormick aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel McCormick kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel McCormick?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel McCormick. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in McCormick?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van McCormick? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over McCormick

McCormick is een Amerikaans voedingsmiddelenbedrijf dat bekend staat om de productie van specerijen, kruiden, mixen en smaakstoffen. Het brengt die producten vervolgens zelf op de markt en zorgt eveneens voor de distributie. Dat doet het overigens specifiek voor industriële, institutionele en thuismarkten.
McCormick is een Fortune 1000 bedrijf en de aandelen worden openbaar op de New York Stock Exchange verhandeld als MKC. Het hoofdkantoor van de succesvolle onderneming is gevestigd in Baltimore, Maryland. De onderneming voert merken als Lawry’s, Frank’s, Red Hot, Gourmet Garden en Kitchen Basic. En oprichter van de onderneming was Willoughby McCormick.