Aandelen McDonald’s kopen

Wil je beleggen in McDonald’s aandelen? Op deze pagina kan je direct McDonald’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in McDonald’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel McDonald’s raadplegen. McDonald’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MCD.

Wat is de actuele koers van het aandeel McDonald’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel McDonald’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in McDonald’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van McDonald’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je McDonald’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel McDonald’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf McDonalds

McDonalds is ’s werelds grootste en bekendste hamburger en fastfoodrestaurant. Het hoofdkantoor van deze gigant staat in Chicago. Ray Kroc maakte McDonalds groot. Hij nam in 1955 een kleine hamburgerketen over van Richard en Maurice McDonald.
McDonalds werkt volgens de franchiseformule en haalt de inkomsten uit huur, auteursrechten en franchisevergoedingen en uiteraard uit de verkoop van de zelf uitgebate restaurants. McDonalds verkoopt met name hamburgers, cheeseburgers, kipproducten, friet maar verzorgt ook een ontbijt. Per dag krijgt McDonalds wereldwijd 69 miljoen bestellingen te verwerken, verdeeld over 37.000 vestigingen in 120 landen. Bij McDonalds werken zo rond de 235.000 mensen.