Aandelen McKesson kopen

Wil je beleggen in McKesson aandelen? Op deze pagina kan je direct McKesson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in McKesson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel McKesson raadplegen. McKesson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MCK.

Waar kan je McKesson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel McKesson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel McKesson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel McKesson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in McKesson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van McKesson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf McKesson

McKesson houdt bezig met onder meer de distributie van geneesmiddelen. Daarnaast levert het technologie voor gezondheidsinformatie, medische benodigdheden en hulpmiddelen voor zorgbeheer. McKesson is met de hoofdzetel gevestigd in Irving, Texas.
McKesson is steeds voorloper geweest. Zo liep het voorop als het ging om barcodescanning voor het distribueren van geneesmiddelen en introduceerde het robots in apotheken. Ook maakte het bedrijf al snel gebruik van RFID-tags. McKesson is opgenomen in de Fortune 500, als gekeken wordt naar de omzet die het maakt. McKesson wort openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als MCK. Ook is het component op de S&P 500.