Aandelen Mediaset Espana Comunicacion kopen

Wil je beleggen in Mediaset Espana Comunicacion aandelen? Op deze pagina kan je direct Mediaset Espana Comunicacion aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mediaset Espana Comunicacion. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mediaset Espana Comunicacion raadplegen. Mediaset Espana Comunicacion is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TL5.E.

Waar kan je Mediaset Espana Comunicacion aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mediaset Espana Comunicacion kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mediaset Espana Comunicacion?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mediaset Espana Comunicacion. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mediaset Espana Comunicacion?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mediaset Espana Comunicacion? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mediaset Espana Comunicacion is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mediaset Espana Comunicacion.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mediaset Espana Comunicacion

Mediaset Espana Comunicacion was voorheen bekend als Gestevision Telecino. Je kunt het bedrijf omschrijven als een televisie netwerkbedrijf en media productiebedrijf. Mediaset Espana Comunicacion is een dochterbedrijf van het Italiaanse bedrijf Mediaset. De aandelen van Mediaset Espana Comunicacion worden verhandeld as TL5 op de beurs in Madrid.
Het bedrijf is opgericht in 1989 en Mediaset heeft 50,2 procent van de aandelen in handen. Daarnaast heeft de Grupo Prisa 13,6 procent van de aandelen in het bezit. Bekende dochteronderneming van Mediaset Espana Comunicacion is Telecinio Cinema Public Espana.