Aandelen Mediaset kopen

Wil je beleggen in Mediaset aandelen? Op deze pagina kan je direct Mediaset aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mediaset. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mediaset raadplegen. Mediaset is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MS-I.

Waar kan je Mediaset aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mediaset kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mediaset?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mediaset. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mediaset?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mediaset? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mediaset is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mediaset.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mediaset

Mediaset is een bekend Italiaans media conglomeraat dat genoteerd is aan de beurs in Milaan. Mediaset wordt beheerd door Fininvest, een bedrijf dat in eigendom is van Silvio Berlusconi. Het is ook meteen het belangrijkste commerciële televisiebedrijf.
Het is belangrijkste commerciële televisiebedrijf in Italië, een bedrijf dat is ontstaan in 1995. Toen namelijk stootte Fininvest zijn televisie activiteiten af. Berlusconi is nog steeds CEO van het media conglomeraat dat domicilie houdt in Milaan. De aandelen worden op de beurs in Italië verhandeld onder de aanduiding MS.