Aandelen Medibank kopen

Wil je beleggen in Medibank aandelen? Op deze pagina kan je direct Medibank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Medibank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Medibank raadplegen. Medibank is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MPL.CHA.

Waar kan je Medibank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Medibank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Medibank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Medibank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Medibank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Medibank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Medibank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Medibank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Medibank

Medibank is een particuliere zorgverzekeraar en geldt als de op twee na grootste zorgverzekeraar van Australië, achter Bupa. Medibank heeft 3,5 miljoen aangesloten leden. Op de Australian Securities Exchange worden de aandelen als  MPL verhandeld.
Docklands is een bekende dochteronderneming van Medibank, dat in 1997 werd opgericht. Bekende dochteronderneming is  AHM Health Insurance. Medibank was lange tijd in handen van de Australische regering. Medibank werd in 2014 echter geprivatiseerd.  Medibank zag het levenslicht in 1975 en werd opgericht door de regering, de Health Insurance Commission om precies te zijn.  Het werd ingezet om tegenwicht te bieden aan de commerciële partijen.