Aandelen Mediobanca kopen

Wil je beleggen in Mediobanca aandelen? Op deze pagina kan je direct Mediobanca aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mediobanca. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mediobanca raadplegen. Mediobanca is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MB-I.

Waar kan je Mediobanca aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mediobanca kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mediobanca?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mediobanca. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mediobanca?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mediobanca? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mediobanca is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mediobanca.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mediobanca

Mediobanca is een bekende en succesvolle Italiaanse investeringsbank met hoofdkantoor in het Noord Italiaanse Milaan. Aandelen van het bedrijf staan als MB genoteerd aan de Borsa Italia. Het hoofdkantoor staat in Milaan, daar werd het bedrijf ook opgericht. Dit gebeurde in het jaar 1946. Compass Banca is overigens een bekende dochter van Mediobanca.
Enrico Cuccia en Raggaele Mattioli zijn de oprichters van de onderneming die luistert naar de Mediobanca. Mediobanca is overigens actief in vier takken, te weten corporate & investment banking, consumer banking, wealth management en principal investing.