Aandelen Medtronic kopen

Wil je beleggen in Medtronic aandelen? Op deze pagina kan je direct Medtronic aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Medtronic. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Medtronic raadplegen. Medtronic is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MDT.

Waar kan je Medtronic aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Medtronic kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Medtronic?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Medtronic. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Medtronic?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Medtronic? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Medtronic

Wat betreft de medische technologie geldt Medtronic als de grootste ter wereld. Medtronic is met het hoofdkantoor gevestigd in Fridley, Minnesota en het bedrijf heeft sterke banden met Nederland.
Medtronic begon ooit in een garage waar defecte medische apparaten hersteld werden. Later ging Medtronic ook medische toestellen verkopen. Nog weer later ging het zelf aan de slag met de ontwikkeling van medische apparatuur en was het hek van de dam. Medtronic is ook eigenaar van het Nederlandse Vitatron dat in 1960 als eerste met de implanteerbare pacemaker op de markt kwam. Vitatron is gevestigd in Heerlen waar het ook meteen het grootste distributiecentrum heeft gevestigd, zoals Medtronic er ook een in het Duitse Leipzig heeft.