Aandelen Meggitt kopen

Wil je beleggen in Meggitt aandelen? Op deze pagina kan je direct Meggitt aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Meggitt. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Meggitt raadplegen. Meggitt is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MGGT-L.

Waar kan je Meggitt aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Meggitt kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Meggitt?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Meggitt. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Meggitt?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Meggitt? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Meggitt is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Meggitt.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Meggitt

Meggitt is gespecialiseerd in subsystemen en componenten specifiek geschikt en gebruikt voor de ruimtevaart, defensie en geselecteerde energiemarkten. Het is een FTSE 100 component en de aandelen worden op de Londense beurs verhandeld als MGGT. Het bedrijf zag in 1947 het levenslicht. Bekende dochteronderneming is OECO.
De voorloper van Meggitt werd opgericht in 1850. Die onderneming werd overgenomen door Williams Lathes, dat vervolgens samenging met Meggitt in 1894. Meggitt was toen een bedrijf in lichttechniek. Vervolgens werd gekozen voor Meggitt en Meggitt Holding als te voeren naam voor de onderneming.