Aandelen Meituan Dianping kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Meituan Dianping aandelen? Op deze pagina kan je direct Meituan Dianping aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Meituan Dianping. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Meituan Dianping raadplegen. Meituan Dianping is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 3690.HK.

Waar kan je Meituan Dianping aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Meituan Dianping kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Meituan Dianping?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Meituan Dianping. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Meituan Dianping?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Meituan Dianping? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Meituan Dianping is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Meituan Dianping.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Meituan Dianping

Meituan Dianping is een zeer bekend en eveneens geliefd Chinees winkelplatform voor lokale consumentenproducten en detailhandelsdiensten. Meituan Dianping biedt veel, onder meer in de vorm van entertainment, restaurants, bezorging, reizen en diensten, waarmee nog lang niet alles benoemd is.  De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in Beijing.

Meituan Dianping is opgericht in  2010 door Wang Xing die daarbij geholpen werd  door Tao Zhang.  De aandelen van het bedrijf worden onder de aanduiding 3690 op de beurs in Hong Kong verhandeld. Bekende dochteronderneming van Meituan Dianping is overigens Mobike. 

aandeel meituan dianping kopen