Aandelen Melco Resorts Entertainment kopen

Wil je beleggen in Melco Resorts Entertainment aandelen? Op deze pagina kan je direct Melco Resorts Entertainment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Melco Resorts Entertainment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Melco Resorts Entertainment raadplegen. Melco Resorts Entertainment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MLCO.

Waar kan je Melco Resorts Entertainment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Melco Resorts Entertainment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Melco Resorts Entertainment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Melco Resorts Entertainment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Melco Resorts Entertainment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Melco Resorts Entertainment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Melco Resorts Entertainment

Melco Resorts Entertainment is ontwikkelaar, eigenaar en exploitant van zogenaamde geïntegreerde resorts die beschikken over een deel entertainment en casino gaming faciliteiten. De resorts van Melco Resorts Entertainment bevinden zich met name in Azië, Australië en Europa.
Het hoofdkantoor van de Melco Resorts Entertainment staat in Hong Kong. Het bedrijf staat overigens genoteerd op de Nasdaq als MCLO. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en Melco Leisure and Entertainment Group Limited geldt als moedermaatschappij van het Resorts Entertainment onderdeel van Melco. Zelf heeft het in Melco Resorts Finance Limited weer een dochteronderneming.