Aandelen MercadoLibre kopen

Wil je beleggen in MercadoLibre aandelen? Op deze pagina kan je direct MercadoLibre aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MercadoLibre. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MercadoLibre raadplegen. MercadoLibre is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MELI.

Waar kan je MercadoLibre aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MercadoLibre kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MercadoLibre?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MercadoLibre. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MercadoLibre?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MercadoLibre? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MercadoLibre

MercadoLibre is een bedrijf met Argentijnse roots die in de Verenigde Staten opgericht werd. Het houdt zich bezig met de exploitatie van online marktplaatsen, e-commerce en online veilingen. Daaronder bevindt zich ook mercadolibre.com. Op de Nasdaq staat MercadoLibre overigens genoteerd als MELI.
MercadoLibre werd in 1999 opgericht. Meteen na de oprichting is de groei nadrukkelijk ingezet. Momenteel heeft de onderneming namelijk vestigingen in onder andere Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek en ook Uruguay. Marcos Galperin is overigens de oprichter van het bedrijf, waarin ook EBay zich aandelen wist te verwerven.