Aandelen Mercialys kopen

Wil je beleggen in Mercialys aandelen? Op deze pagina kan je direct Mercialys aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mercialys. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mercialys raadplegen. Mercialys is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MERY.PA.

Waar kan je Mercialys aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mercialys kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Mercialys?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mercialys. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mercialys?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mercialys? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Mercialys is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Mercialys.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mercialys

Mercialys is een Franse onderneming die actief is in het onroerend goed en daarnaast eigendommen bezit en beheert.  Het bedrijf werd opgericht door retailbedrijf Casino Group – bekend van de hypermarkt- in het jaar 2005.  Mercialys bedient in principe heel Frankrijk en DAS Asting geldt als een bekende dochter van de onderneming.
 
Op de aandelenbeurs Euronext worden de aandelen verhandeld als MERY. Mercialys staat ook genoteerd op de CAC Mid 60 component. Het bedrijf richt zich wat betreft onroerend goed vooral op winkelcentra, selfservice restaurants en de verhuur van producten.