Aandelen Merck kopen

Wil je beleggen in Merck aandelen? Op deze pagina kan je direct Merck aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Merck. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Merck raadplegen. Merck is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRK.

Waar kan je Merck aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Merck kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Merck?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Merck. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Merck?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Merck? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Merck

‘Inventing for Life’, aldus luidt het motto van Merck, een farmaceutisch bedrijf dat geldt als een van de grootste ter wereld. Merck opende al in 1954 een eerste kantoor in Nederland en is tegenwoordig in ons land gevestigd in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bildt.
Merck is van origine een Duits bedrijf, dat echter door de Amerikanen geconfisqueerd werd. Merck werd toen een onafhankelijk Amerikaans bedrijf en staat binnen het wereldje ook wel bekend als MSD. Wat Merck vooral doet is het produceren van geneesmiddelen. Daarnaast is Merck nadrukkelijk bezig met medisch referentiewerk zoals ook gewerkt wordt aan een heuse encyclopedie voor medische stoffen.