Aandelen Mercury Systems kopen

Wil je beleggen in Mercury Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct Mercury Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mercury Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mercury Systems raadplegen. Mercury Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRCY.

Waar kan je Mercury Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mercury Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mercury Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mercury Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mercury Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mercury Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mercury Systems

Mercury Systems is actief voor met name de ruimtevaartbranche en voor defensie. De verwerkings subsystemen die het voor deze doelgroepen levert worden met name gebruikt voor bewaking en verkenning, radar en elektronische oorlogsvoering. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Andover in de Amerikaanse staat Massachusetts.
De aandelen van Mercury Systems staan als MRCY genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en een meer bekende en actieve dochteronderneming is zeker wel Themis Computer. Mercury Systems heeft ondertussen kantoren die verspreid zijn over heel de wereld.