Aandelen Mercury Systems kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Mercury Systems aandelen? Op deze pagina kan je direct Mercury Systems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mercury Systems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mercury Systems raadplegen. Mercury Systems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MRCY.

Waar kan je Mercury Systems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mercury Systems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mercury Systems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mercury Systems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mercury Systems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mercury Systems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Mercury Systems

Sterke punten Mercury Systems

 • Technologisch leiderschap: Mercury Systems is een leider in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën voor defensie, luchtvaart en andere kritieke industrieën.
 • Uitgebreid productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen, waaronder geïntegreerde systemen, software, elektronische componenten en subsystemen.
 • Focus op cybersecurity: Mercury Systems heeft een sterke focus op cybersecurity en biedt oplossingen om de gegevensintegriteit en beveiliging te waarborgen.
 • Solide klantenbasis: Het bedrijf bedient een diverse klantenbasis, waaronder overheidsinstanties, defensieaannemers en commerciële bedrijven.
 • Samenwerkingen en overnames: Mercury Systems heeft strategische samenwerkingen en overnames gedaan om zijn expertise en marktpositie verder te versterken.

Zwakke punten Mercury Systems

 • Afhankelijkheid van overheidscontracten: Het bedrijf is sterk afhankelijk van overheidscontracten, wat kan leiden tot onzekerheid en schommelingen in de inkomstenstroom.
 • Concurrentie van grote spelers: Mercury Systems opereert in een competitieve markt en concurreert met grote spelers in de defensie- en luchtvaartindustrie.
 • Gevoeligheid voor budgetveranderingen: Veranderingen in defensiebudgetten kunnen van invloed zijn op de vraag naar de producten en diensten van Mercury Systems.
 • Regelgevingsuitdagingen: Als leverancier aan de overheidssector moet Mercury Systems voldoen aan strikte regelgeving en nalevingsvereisten.
 • Risico van technologische obsolescentie: De snel evoluerende aard van technologieën kan resulteren in het verouderd raken van de producten van Mercury Systems als er niet voortdurend wordt geïnnoveerd.

Over Mercury Systems

Mercury Systems is actief voor met name de ruimtevaartbranche en voor defensie. De verwerkings subsystemen die het voor deze doelgroepen levert worden met name gebruikt voor bewaking en verkenning, radar en elektronische oorlogsvoering. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Andover in de Amerikaanse staat Massachusetts.

De aandelen van Mercury Systems staan als MRCY genoteerd op de Nasdaq. Het bedrijf werd opgericht in 1981 en een meer bekende en actieve dochteronderneming is zeker wel Themis Computer. Mercury Systems heeft ondertussen kantoren die verspreid zijn over heel de wereld.

Mercury Systems

Wel of niet aandelen Mercury Systems kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Mercury Systems te kopen? Laten we eens kijken of het een goede investering kan zijn.

Mercury Systems is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in defensie- en inlichtingenoplossingen. Ze leveren geavanceerde technologieën en systemen aan overheidsinstanties en bedrijven in de defensie-industrie. Het bedrijf heeft een solide reputatie en heeft in het verleden consistent goede financiële resultaten laten zien.

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het kopen van aandelen is de toekomstige groeipotentie. Mercury Systems profiteert van de voortdurende groei van de defensie-industrie, die naar verwachting zal blijven toenemen. Met de toenemende behoefte aan geavanceerde technologieën en beveiligingssystemen, kan Mercury Systems goed gepositioneerd zijn om te profiteren van deze groei.

Het is echter ook belangrijk om te vermelden dat de aandelenmarkt altijd risico’s met zich meebrengt. De prestaties van aandelen kunnen fluctueren en worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder economische omstandigheden en markttrends.

Als je bereid bent om het risico te nemen en gelooft in de groeipotentie van de defensie-industrie, kan het kopen van aandelen van Mercury Systems een interessante optie zijn. Het is echter altijd verstandig om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je investeringsbeslissingen neemt.

Onthoud dat beleggen altijd een persoonlijke keuze is en afhangt van je eigen financiële situatie en risicotolerantie.