Aandelen MetLife kopen

Wil je beleggen in MetLife aandelen? Op deze pagina kan je direct MetLife aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MetLife. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MetLife raadplegen. MetLife is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MET.

Waar kan je MetLife aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MetLife kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MetLife?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MetLife. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MetLife?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MetLife? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf MetLife

Wie innovatieve beleggings- en verzekeringsoplossingen zoekt en die wil dat de doelen in het leven net als je geliefden altijd beschermd worden, die doet zaken met MetLife, een onderneming die onder meer verzekeringen en lijfrentes aanbiedt.
Door voor MetLife te kiezen stel jij je financiële toekomst veilig en zorg je dat alle claims die eventueel komen gewoon betaald kunnen worden. MetLife staat voor eerlijkheid, snelheid en voor een efficiënte wijze van werken. Ook wie nu al bezig wil zijn met een comfortabel pensioen dus MetLife een ideale partner. Steeds proberen de specialisten van MetLife jouw rijkdom te laten groeien om zo jouw toekomst te beschermen en veilig te stellen.