Aandelen Metso kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Metso aandelen? Op deze pagina kan je direct Metso aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Metso. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Metso raadplegen. Metso is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool METSO.HE.

Waar kan je Metso aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Metso kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Metso?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Metso. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Metso?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Metso? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Metso is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Metso.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Metso

Metso is een onderneming in Finland die zich richt op industriële machines en het leveren van technologie en diensten voor de mijnbouw, aggregaten, olie en gas, recycling, pulp en papier procesindustrie. De aandelen van de onderneming worden als NELES verhandeld op de beurs in het Finse Helsinki. 

De hoofdzetel van de specialisten in industriële machines staat in Helsinki en oprichter van het bedrijf is Valmet. In 1999 werd het bedrijf gesticht en Neles Finland Oy is ongetwijfeld de meest bekende dochteronderneming van de uiterst succesvolle en veelzijdige  onderneming. 

aandeel metso kopen