Aandelen Mettler-Toledo kopen

Wil je beleggen in Mettler-Toledo aandelen? Op deze pagina kan je direct Mettler-Toledo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mettler-Toledo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mettler-Toledo raadplegen. Mettler-Toledo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTD.

Waar kan je Mettler-Toledo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mettler-Toledo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mettler-Toledo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mettler-Toledo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mettler-Toledo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mettler-Toledo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mettler-Toledo

Mettler-Toledo is mondiaal gezien een zeer bekende fabrikant van primair weegschalen en daarnaast ook andere analytische instrumenten. De onderneming geniet echter toch vooral bekendheid vanwege de productie van weegschalen, weegschalen voor dagelijks gebruik en voor gebruik in laboratoria en ook geschikt voor industriële en voedingsdistributie toepassingen.
De aandelen van Mettler-Toledo worden openbaar verhandeld als MTO op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Columbus in de staat Ohio. Van de totale omzet van het bedrijf komt in totaal zeventig procent uit Amerika en Europa samen.