Aandelen MGIC Investment kopen

Wil je beleggen in MGIC Investment aandelen? Op deze pagina kan je direct MGIC Investment aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MGIC Investment. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MGIC Investment raadplegen. MGIC Investment is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MTG.

Waar kan je MGIC Investment aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MGIC Investment kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MGIC Investment?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MGIC Investment. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MGIC Investment?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MGIC Investment? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MGIC Investment

MGIC Investment staat alom bekend als de leverancier en producent van producten en diensten die hypotheekbeleggers moeten beschermen tegen kredietverliezen. De aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld onder MTG op de New York Stock Exchange.
De producten en diensten die MGIC Investment aanbiedt moet het voor gezinnen eerder mogelijk maken een eigen woning te verwerven. Dat doen ze dus vooral door zeer betaalbare hypotheken met lage aanbetaling te realiseren. MGIC Investment heeft in Mortgage Guaranty Insurance Corporation een bekende dochteronderneming. Je vindt het hoofdkantoor van MGIC Investment in Milwaukee in de staat Wisconsin.