Aandelen MGM kopen

Wil je beleggen in MGM aandelen? Op deze pagina kan je direct MGM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MGM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MGM raadplegen. MGM is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MGM.

Waar kan je MGM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MGM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MGM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MGM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MGM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MGM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf MGM

MGM is actief in de amusementswereld en houdt zich specifiek bezig met filmproducties en de distributie daarvan. Het bedrijf is vooral bekend om de televisie studio waarover het beschikt.
MGM produceert en distribueert tal van films en series, en dat over heel de wereld. Het heeft een indrukwekkende grote bibliotheek met films en televisieprogramma’s en heeft belangen in verschillende internationale televisiezenders. MGM staat voor Metro-Goldwyn-Mayer en is bekend geworden door kaskrakers als Tom en Jerry, Ben Hur, Wizard of Oz en ook een aantal James Bond films. MGM is in 1924 uit een fusie ontstaan.