Aandelen Michelin kopen

Wil je beleggen in Michelin aandelen? Op deze pagina kan je direct Michelin aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Michelin. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Michelin raadplegen. Michelin is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ML.PA.

Waar kan je Michelin aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Michelin kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Michelin?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Michelin. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Michelin?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Michelin? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Michelin is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Michelin.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Michelin

Michelin is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. De aandelen van de onderneming worden als ML verhandeld op de beurs in Parijs. Het hoofdkwartier van Michelin is gevestigd in Clermont- Ferrand. Daar werd het bedrijf in 1889 ook opgericht. ViaMichelin en Euromaster zij bekende dochters van Michelin.
 
Michelin produceert elk jaar 170 miljoen banden voor met name personenauto’s en vrachtwagens. Wat betreft de productie overigens, moet Michelin alleen Bridgestone voor laten gaan. Michelin is een familiebedrijf en was onder meer uitvinder van de eerste verwisselbare fesband.