Aandelen Micro Focus kopen

Wil je beleggen in Micro Focus aandelen? Op deze pagina kan je direct Micro Focus aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Micro Focus. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Micro Focus raadplegen. Micro Focus is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MCRO-L.

Waar kan je Micro Focus aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Micro Focus kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Micro Focus?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Micro Focus. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Micro Focus?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Micro Focus? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Micro Focus is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Micro Focus.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Micro Focus

Sterke punten:

  • Groot klantenbestand: Micro Focus heeft een groot klantenbestand van meer dan 40.000 klanten wereldwijd, waaronder veel Fortune 500-bedrijven.
  • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten die worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder financiën, gezondheidszorg, overheid en detailhandel.
  • Herstructurering: Na een aantal moeilijke jaren heeft Micro Focus zijn bedrijfsmodel opnieuw gestructureerd, kostenbesparingen doorgevoerd en zijn productportfolio geoptimaliseerd.

Zwakke punten:

  • Omzetdaling: Het bedrijf heeft de afgelopen jaren te maken gehad met een daling van de omzet en de winstgevendheid.
  • Concurrentie: Micro Focus opereert in een zeer competitieve markt en moet concurreren met grote spelers zoals IBM en Oracle.
  • Risico’s van overnames: Micro Focus heeft de afgelopen jaren verschillende overnames gedaan om zijn productportfolio uit te breiden, maar dit brengt altijd risico’s met zich mee.

Over Micro Focus

Micro Focus is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op software en informatietechnologie dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Newbury, Berkshire. Meer specifiek; het levert software en consultancy. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange en bovendien is het een FTSE 250 component. De aandelen die in Londen verkocht worden dragen de aanduiding MCRO.

Bekende dochterondernemingen van de onderneming zijn Ventica en NetIQ Internet. Het bedrijf stamt van 1976 en het bedrijf was de eerste die in 1981 de Queen Award for Industry kreeg voor het ontwikkelen van software die luisterde naar de naam Cis Cobal.

aandeel micro focus kopen

Wel of niet aandelen Micro Focus kopen?

Als je aan het overwegen bent om aandelen te kopen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt. Een bedrijf waar je misschien naar kijkt, is Micro Focus. Maar is het een goed idee om te investeren in deze onderneming?

Micro Focus is een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op het moderniseren, upgraden en beheren van software voor bedrijven. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en heeft recentelijk enkele belangrijke overnames gedaan, waaronder Hewlett Packard Enterprise Software en Serena Software.

Hoewel Micro Focus een solide reputatie heeft op het gebied van softwareoplossingen, zijn er enkele zorgen over de toekomst van het bedrijf. De aandelenkoers is de afgelopen jaren gedaald en er zijn enkele kwesties met betrekking tot schulden en kasstromen. Daarom kan het kopen van aandelen van Micro Focus een riskante investering zijn.

Als je wilt investeren in Micro Focus, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en te overwegen of het bedrijf op de lange termijn een stabiele investering is. Als je besluit om te investeren, is het verstandig om dit te doen als onderdeel van een gediversifieerde portefeuille en om regelmatig de prestaties van de aandelen te volgen.

Kortom, het kopen van aandelen van Micro Focus kan zowel een goede als een slechte investering zijn, afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk om je onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.