Aandelen Micro Focus kopen

Wil je beleggen in Micro Focus aandelen? Op deze pagina kan je direct Micro Focus aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Micro Focus. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Micro Focus raadplegen. Micro Focus is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MCRO-L.

Waar kan je Micro Focus aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Micro Focus kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Micro Focus?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Micro Focus. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Micro Focus?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Micro Focus? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Micro Focus is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Micro Focus.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Micro Focus

Micro Focus is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op software en informatietechnologie dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Newbury, Berkshire. Meer specifiek; het levert software en consultancy. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange en bovendien is het een FTSE 250 component. De aandelen die in Londen verkocht worden dragen de aanduiding MCRO.
Bekende dochterondernemingen van de onderneming zijn Ventica en NetIQ Internet. Het bedrijf stamt van 1976 en het bedrijf was de eerste die in 1981 de Queen Award for Industry kreeg voor het ontwikkelen van software die luisterde naar de naam Cis Cobal.