Aandelen Micron kopen

Wil je beleggen in Micron aandelen? Op deze pagina kan je direct Micron aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Micron. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Micron raadplegen. Micron is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MU.

Waar kan je Micron aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Micron kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Micron?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Micron. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Micron?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Micron? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Micron

Micron is bekend geworden door de geheugen- en opslagoplossingen die het biedt. Bij de onderneming, waar rond de 37.000 mensen werken, wordt elke dag opnieuw geïnnoveerd. In alles wil Micron ervoor zorgen dat data omgezet wordt in inzicht en dus niet langer iets is dan het vasthouden van gegevens die later ontgrendeld kunnen worden.
Behalve als Micron worden de producten ook op de mark gebracht onder de merknamen Crucial en Ballistix. Micron heeft een heel breed portfolio van geheugen en opslagproducenten. Specifiek vanwege de dynamische willekeurige toegankelijke geheugens is Micron bekend geworden. Het hoofdkantoor, waar ook CEO Sanjay Mehrota zijn werk doet, is gevestigd in Boise, Idaho.