Aandelen Microsoft kopen

Wil je beleggen in Microsoft aandelen? Op deze pagina kan je direct Microsoft aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Microsoft. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Microsoft raadplegen. Microsoft is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MSFT.

Waar kan je Microsoft aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Microsoft kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Microsoft?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Microsoft. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Microsoft?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Microsoft? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Microsoft

Microsoft is een zeer bekend Amerikaans bedrijf dat opgericht en nog steeds met het hoofdkwartier gevestigd is in Redmond. Het bedrijf behoeft amper nadere introductie. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licencieert en ondersteunt een zeer breed palet aan computer gerelateerde producten en diensten.
Paul Allen en Bill Gates zijn de legendarische oprichters van het bedrijf, dat in 1974 werd opgericht in Albuquerque. De aandelen van de onderneming worden op de Nasdaq verhandeld onder de aanduiding MSFT. Microsoft is met name bekend geworden dor de productie van software, hardware en internet- en televisiesoftware.