Aandelen Millicom kopen

Wil je beleggen in Millicom aandelen? Op deze pagina kan je direct Millicom aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Millicom. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Millicom raadplegen. Millicom is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool TIGO.ST.

Waar kan je Millicom aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Millicom kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Millicom?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Millicom. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Millicom?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Millicom? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Millicom is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Millicom.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Millicom

Millicom International Cellular SA is een internationaal telecommunicatiebedrijf en een mediabedrijf, een bedrijf dat opgericht werd onder de bezielende leiding van Shelby Bryan, Jan Stenbeck, Telma Sosa en Olvin Galdamez. Aandelen van Millicom worden op de Nasdaq verhandeld onder de naam TIGO.
Het hoofdkwartier van Millicom vind je in Luxemburg en een bekende dochteronderneming is Tigo El Salvador. Millicom is actief in Afrika en Spaans Amerika. Het bedrijf ontstond toen er gefuseerd werd met AB Kinnevik, een van de grootste investeerders in Zweden. Ondertussen heeft Millicom ook kantoren in onder meer Londen, Miami en Luxemburg.