Aandelen Mitsubishi Corp kopen

Wil je beleggen in Mitsubishi Corp aandelen? Op deze pagina kan je direct Mitsubishi Corp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mitsubishi Corp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mitsubishi Corp raadplegen. Mitsubishi Corp is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8058.TY.

Waar kan je Mitsubishi Corp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mitsubishi Corp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mitsubishi Corp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mitsubishi Corp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mitsubishi Corp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mitsubishi Corp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mitsubishi Corp

Mitsubishi Corp is volgens insiders de grootste handelsmaatschappij van Japan en onderdeel van de roemruchte Mitsubishi Group. Mitsubishi Corp is opgericht in 1954 en het is actief in de ontwikkeling van natuurlijke hupbronnen. Bovendien doet het investeringen in de retailsector, infrastructuur, financiële producten en industriële goederen.
Mitsubishi Corp heeft ondertussen meer dan 200 kantoren en dochterondernemingen in ondertussen zo rond de negentig landen. Het bedrijf is ook in Nederland bekend en actief. In 2019 nam het samen met  Chubu Eneco, een Nederlands bedrijf, over voor een bedrag van 4,1 miljard.