Aandelen Mitsubishi Estate kopen

Wil je beleggen in Mitsubishi Estate aandelen? Op deze pagina kan je direct Mitsubishi Estate aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mitsubishi Estate. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mitsubishi Estate raadplegen. Mitsubishi Estate is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8802.TY.

Waar kan je Mitsubishi Estate aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mitsubishi Estate kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mitsubishi Estate?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mitsubishi Estate. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mitsubishi Estate?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mitsubishi Estate? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mitsubishi Estate

Mitsubishi Estate geldt als een van de grootste, zo niet de grootste, vastgoedontwikkelaars van Japan. Het houdt zich vooral bezig met vastgoedbeheer en architectuuronderzoek en ontwerp en dat al vanaf 1937. De Mitsubishi Group is de moedermaatschappij van Mitsubishi Estate.
Mitsubishi Estate is eigenaar van het op 1 na hoogste gebouw van Japan in de vorm van de Yokohama Landmark Tower net als de Sanno Park Tower en Marunouchi Building. Mitsubishi Estate wordt gezien als een van de belangrijkste bedrijven binnen de grote en machtige Mitsubishi organisatie.