Aandelen Mizuho Financial kopen

Wil je beleggen in Mizuho Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Mizuho Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mizuho Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mizuho Financial raadplegen. Mizuho Financial is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 8411.TY.

Waar kan je Mizuho Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mizuho Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mizuho Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mizuho Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mizuho Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mizuho Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Mizuho Financial

Mizuho Financial is een Japans financieel conglomeraat dat vaak afgekort wordt tot MHFG. Bekende dochterondernemingen van dit bedrijf zijn de Mizuho Bank en Mizuho Securities. Het bedrijf ontstond in 1999 uit een fusie van de Dai-Ichi, de Fuji en de Industrial Bank, een fusie die overigens pas in 2003 werd afgerond.
In 2013 fuseerden de onderdelen Mizuho Bank en Mizuho Corporate Bank, voortaan gingen die verder als Mizuho Bank. Mizuho Financial bestaat nu dus uit de Mizuho Bank, Mizuho Trust & Banking en Securities. Een derde van de aandelen van Mizuho Financial is in handen van de overheid van Japan.