Aandelen MMC kopen

Wil je beleggen in MMC aandelen? Op deze pagina kan je direct MMC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MMC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MMC raadplegen. MMC is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MMC.

Waar kan je MMC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MMC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MMC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MMC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MMC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MMC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf MMC

MMC staat voor Marsh & McLennon Companies. MMC is een groot dienstverlener die wereldwijd actief is en is gevestigd in New York City. MMC heeft talloze bedrijven in onder meer verzekeringen, risicobeheer, herverzekeringsdiensten, talentbeheer, investeringsadvies en managementadvies.
MMC werkt specifiek met vier werkmaatschappijen in de vorm van Guy Carpenter, Marsh, Meran en de Oliver Wyman Group. MMC maakt deel uit van de Fortune 500 en ook van de Forbes Global 2000. MMC werd in 1905 opgericht en wordt openbaar verhandeld als MMC op de New York Stock Exchange. Ook is het component op de S&P 500.