Aandelen Modern Times kopen

Wil je beleggen in Modern Times aandelen? Op deze pagina kan je direct Modern Times aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Modern Times. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Modern Times raadplegen. Modern Times is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MGB-B.ST.

Waar kan je Modern Times aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Modern Times kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Modern Times?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Modern Times. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Modern Times?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Modern Times? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Modern Times is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Modern Times.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Modern Times

Modern Times is zeer bekend en gerespecteerd een digitaal entertainmentbedrijf. De hoofdzetel van de onderneming staat in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Het bedrijf is ontstaan uit de mediabelangen van investeringsmaatschappij Kinnevik.  Die belangen werden vervolgens aan de aandeelhouders gedistribueerd als we spreken van het jaar 1997. Aandelen van de onderneming staan genoteerd op de beurs van Stockholm.
Modern Times werd in 1967 al opgericht en heeft in Electronic Sports League een bekende dochteronderneming. Anno 2020 geldt Modern Times als een strategische en operationele investeringsholding. Het kocht bijvoorbeeld driekwart van de aandelen in Turtle Entertainment, een grot exploitant van e-sports toernooien.