Aandelen Mohawk Industries kopen

Wil je beleggen in Mohawk Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct Mohawk Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Mohawk Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Mohawk Industries raadplegen. Mohawk Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MHK.

Waar kan je Mohawk Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Mohawk Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Mohawk Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Mohawk Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Mohawk Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Mohawk Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Mohawk Industries

Mohawk Industries is een zeer bekende Amerikaanse vloerenfabrikant met een rijke geschiedenis. Het hoofdkantoor is gevestigd in Calhoun in de staat Georgia. Mohawk Industries maakt vloerbedekkingsproducten speciaal voor commerciële en residentiele toepassingen. Het doet dat met name in Noord Amerika en ook in Europa.
De aandelen Mohawk Industries worden openbaar verhandeld als MHK op de New York Stock Exchange. Dal-Tile Corporation en de Mohawk Group zijn bekende dochters van deze S&P 500 component. Het bedrijf werd overigens in 1878 al opgericht in Amsterdam in de staat New York.