Aandelen MOL kopen

Wil je beleggen in MOL aandelen? Op deze pagina kan je direct MOL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MOL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MOL raadplegen. MOL is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MOL.

Waar kan je MOL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MOL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MOL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MOL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MOL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MOL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MOL is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MOL.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MOL

MOL is een Hongaars olie- en gasbedrijf. MOL is het grootste bedrijf dat Hongarije rijk is en het ontstond 1991 uit het Hongaarse staatsoliebedrijf.  MOL is ondertussen actief in meer dan veertig landen. Het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Budapest. Slovnaft, YVK en MOL Petrolkemia zijn bekende dochterondernemingen van MOL.
 
MOL heeft 47 procent van de aandelen in het Kroatische INA en de aandelen worden verhandeld op de beurs in Budapest, Inmiddels beschikt het bedrijf over liefst 1700 tankstations, verdeeld over het Midden- en Zuidoost Europa. Dat doet het inder acht verschillende merknamen.