Aandelen Monadelphous kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Monadelphous aandelen? Op deze pagina kan je direct Monadelphous aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Monadelphous. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Monadelphous raadplegen. Monadelphous is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MND.CHA.

Waar kan je Monadelphous aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Monadelphous kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Monadelphous?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Monadelphous. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Monadelphous?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Monadelphous? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Monadelphous is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Monadelphous.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Monadelphous

Sterke punten Monadelphous

 • Diversificatie: Monadelphous is actief in verschillende sectoren, zoals infrastructuur, energie en mijnbouw, waardoor het bedrijf minder afhankelijk is van de prestaties van één sector.
 • Goede reputatie: Monadelphous heeft een uitstekende reputatie in de industrie vanwege de hoge kwaliteit van het werk dat ze leveren en hun vermogen om projecten op tijd en binnen het budget af te ronden.
 • Focus op technologie en innovatie: Monadelphous investeert aanzienlijk in technologie en innovatie om hun diensten te verbeteren en efficiënter te maken, wat hen een concurrentievoordeel kan geven.
 • Stabiele financiële positie: Monadelphous heeft een sterke financiële positie, met een solide balans en een goede cashflow, wat hen in staat stelt om investeringen te doen en groei te realiseren.

Zwakke punten Monadelphous

 • Afhankelijkheid van de mijnbouwsector: Hoewel Monadelphous diversifieert in verschillende sectoren, is het nog steeds sterk afhankelijk van de mijnbouwsector, die gevoelig is voor schommelingen in de grondstoffenprijzen.
 • Concurrentie: Monadelphous opereert in een competitieve omgeving met andere grote spelers die soortgelijke diensten aanbieden, wat kan leiden tot prijsdruk en lagere winstmarges.
 • Exposure aan economische cycli: Aangezien Monadelphous actief is in verschillende sectoren die gevoelig zijn voor economische cycli, kan het bedrijf kwetsbaar zijn voor neergang in de economie.

Over Monadelphous

Monadelphous is een toonaangevende Australische engineersgroep die bouw-, onderhouds- en industriële diensten biedt aan hulpbronnen, energie en infrastructuur. Monadelphous is nadrukkelijk betrokken bij enkele van de grootste en meest complexe projecten en faciliteiten in Australië. Specifiek houdt het bedrijf zich bezig met ijzererts, olie en gas, het verwerken van mineraken, steenkool, water, het spoor en de lichtere industrie. 

Monadelphous staat als een zeer solide bedrijf bekend, een bedrijf dat bovendien steeds de beste kwaliteit levert. Het werkt daarnaast klantgericht, veilig en staat ook al bekend om de innovaties en het kosteneffectief werken. 

aandeel monadelphous kopen

Wel of niet aandelen Monadelphous kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Monadelphous te kopen, maar weet je niet zeker of het een slimme zet is? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Aan de ene kant heeft Monadelphous enkele sterke punten, zoals een gevestigde reputatie als een toonaangevend engineeringbedrijf in de energie- en mijnbouwsector, een sterke financiële positie en een breed scala aan diensten.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten, zoals de afhankelijkheid van de mijnbouw- en energiesector en de gevoeligheid voor schommelingen in deze markten.

Als je besluit om aandelen van Monadelphous te kopen, moet je dus goed nadenken over de voor- en nadelen en rekening houden met de risico’s en kansen. Het kan een goede investering zijn als je vertrouwen hebt in de toekomst van de energie- en mijnbouwsector en de financiële positie van het bedrijf. Maar vergeet niet dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en het belangrijk is om alleen te investeren wat je kunt missen.